dimarts, 30 de març de 2010

Resposta de Pete Seeger a la carta que li varem enviar

Benvolgudes i benvolguts... Gràcies per la vostra carta.


Als últims anys, fins quan la pel·lícula de "the Power of Song" ("el Poder de la Cançó") va sortir, la meva reputació d'esquerrà em va mantenir allunyat de la llum pública. Però ara que la vida ja quasi em sobrepassa , arriba molt correu a la bústia, el telèfon sona cada 5 minuts. He de dir "no" a tot tipus de gent bona que volen que escolti el seu CD, llegeixi el seu llibre, miri els seus DVD. O que volen que vagi a rebre un premi o que vinguin a fer-me una entrevista.  Ara us envio aquest format de carta (és una fotocòpia manuscrita personalitzada manualment i signada). Us demano disculpes. Però us vull dir: Manteniu-vos bé. Manteniu-vos involucrats. No us rendiu, la revolució agrícola es va fer amb milers d'anys, la revolució industrial va portar centenars d'anys, la revolució informàtica només porta dècades. Si la utilitzem bé, usant el cervell  que Déu ens ha donat, veurem quins miracles poden surgir. Alguns d'ells ja s'estan produint. 


Ara estic principalment ocupat en la meva ciutat natal, cantant amb els nens. Però també canto a Nova York o riu amunt, de tant en tant, tenint l'oportunitat de parlar amb la gent, o discrepant també, si cal. Aquesta és una habilitat que tots hauríem d'aprendre. 


Una vegada més, us demano disculpes.


Pete Seeger 


P.S. El meu llibre "Where Have All The Flowers Gone: a Singalong Memoir" ha estat corregit i actualitzat i sortirà el novembre 2009 "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada