dijous, 13 d’agost de 2009

la convocatòria que va encendre el cohet...

El proper 13 d’agost 2009 i en el marc de la Festa Major de la Geltrú, volem recuperar l’esperit de la musica Folk dels anys 70 i 80.....i volem fer-ho per a seguir reivindicant el mateix que aleshores, un món més just, solidari i en pau. Ara que “els temps estan canviant” , ara que la societat està en “transició” cap a nous models, volem posar en evidencia el poder de la música, de la cançó , com a eina de canvi i de pau.

Enguany una iniciativa internacional, la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència recorrerà el Planeta per exigir el fi de les guerres i de l’armament nuclear. La música i la cançó han de ser-hi presents.

A més, volem retre homenatge a dues figures cabdals de la música folk. Enguany es compleixen 25 anys de la desaparició de Xesco Boix, i també ha complert 90 anys el llegendari Pete Seeger, el gran mestre del folk. Les seves cançons, especialment, volem que siguin el fil conductor de la nostra cantada.

Una cantada a la que convidem a tothom , als que havíeu cantat, als que havíeu anat als concerts, als que encara canteu... una cantada col·lectiva, acústica, popular, a partir d’un cançoner amb els temes de sempre... i potser algun de nou.

El dijous dia 13 d'agost a la plaça de l’Assumpció de la Geltrú, a les 22 h. esperem reunir a totes les persones que vulguin, cantant, sumar la seva veu a la crida per la Pau... i passar una bona estona recordant, recreant i reciclant vells i nous sentiments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada